BLOG

Evenementen

Voltage treedt op bij de Senet Diving Cup

1 februari 2017

Tijdens de Senet Diving Cup zal Voltage 4 februari op het podium staan. De rockband met fijne 70’s vibe is ontstaan in Eindhoven e.o. en opgericht in 2011, maar kreeg veel media aandacht nadat leadzanger Dave Vermeulen zich in 2016 tot de tweede plek in TVOH (The Voice of Holland red.) brulde. Wat volgde waren uitverkochte shows en Rock’n’roll weer op de kaart bij mainstream Nederland. Wij zijn als naamsponsor van de Senet Diving Cup dan ook heel blij en trots dat we Voltage tijdens het toernooi in Eindhoven mogen ontvangen. Zij zullen er zeker een spetterend feest van maken.

Voltage

Facebook actie

Na supports acts voor o.a. Miss Montreal en Status Quo en optredens op Paaspop en de Zwarte Cross, is het voor Voltage nu tijd om de Senet Diving Cup op zijn kop te zetten. De band zal op zaterdag 4 februari tussen 17:00 en 17:30 een optreden verzorgen tussen de schoonspringwedstrijden door. Er zullen eigen liedjes worden gespeeld, maar er is ook een Facebook poll in het leven geroepen om te stemmen over het laatste liedje. Het liedje met de meeste stemmen zal door Voltage gespeeld worden. Daarbij is er keuze uit:

  1. Born To Be Wild (Steppenwolf)
  2. Queen of California (John Mayer)
  3. Call me the breeze (JJ Cale, het auditienummer van Dave)
  4. Johnny B. Good (Chuck Berry)

Op Facebook kun je hier je stem uitbrengen. Stemmen kan tot 4 februari 16:00.

Kaarten Voltage

Wilt u dit niet missen? Dat begrijpen we. Nu is er op 4 februari ook het VIP-event speciaal voor relaties van de sponsoren van de Senet Diving Cup. Waarschijnlijk heeft u daar in januari al een uitnodiging voor ontvangen. Mocht u deze gemist hebben of u alsnog willen aanmelden, neem dan even contact met ons op en we zetten u op de gastenlijst. U kunt dan o.a. genieten van een spannende schoonspringwedstrijd, hapjes en drankjes, het optreden van Voltage en een heerlijk diner.

Voltage