ICT Diensten

Voor softwareontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres. Van eenvoudige tot complexe ICT projecten en applicatiebeheer tot detachering

Stabiele maatwerk applicaties afgestemd op uw wensen

Projecten

Projecten op het gebied van applicatieontwikkeling bieden veel mogelijkheden. Senet voert projecten uit en neemt u alle techniek, architectuur en projectmanagement uit handen. Senet kan u daarnaast ook ondersteunen met advies, een second opinion en/of trouble shooting.


Meer over projecten

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is een zeer belangrijk onderdeel van applicatieontwikkeling. Het proces stopt niet zodra de release van een applicatie heeft plaats gevonden. Door een betrouwbare partner voor de hosting, het beheer en het onderhoud van uw applicatie aan te stellen, zorgt u ervoor dat uw applicatie altijd up to date is.

Meer over applicatiebeheer

Detachering

Het wordt steeds lastiger om in de huidige arbeidsmarkt een kundige software engineer aan uw bedrijf te binden. Senet is het gelukt en heeft die ervaren software ontwikkelaars voor u. Een software engineer inhuren via detachering heeft als voordeel dat u heel snel een zeer bedreven en ervaren programmeur in huis haalt.

Meer over detachering

Unieke webapplicaties voor het onderwijs

In 2018 heeft Senet een nieuw merk specifiek voor de onderwijsmarkt opgericht; FirstKlas. Met FirstKlas bieden wij een aantal unieke SaaS applicaties aan die zijn ontwikkeld vóór en dóór het onderwijs.

FirstKlas logo