ICT Diensten

Voor software ontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres. Van detachering tot beheer en van eenvoudige tot complexe ICT projecten.

Stabiele maatwerk applicaties afgestemd op uw wensen

Projecten

Projecten op het gebied van applicatieontwikkeling bieden veel mogelijkheden. Applicaties die al in uw organisatie aanwezig zijn maar uw huidige bedrijfsvoering niet meer optimaal ondersteunen, kunnen verbeterd worden waardoor efficiëntie en kostenbesparing kunnen toenemen.

Meer over projecten

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is een zeer belangrijk onderdeel van applicatieontwikkeling. Het proces stopt niet zodra de release van een applicatie heeft plaats gevonden. Door een betrouwbare partner voor de hosting, het beheer en het onderhoud van uw applicatie aan te stellen, zorgt u ervoor dat uw applicatie altijd up to date is.

Meer over applicatiebeheer

Detachering

Het wordt steeds lastiger om in de huidige arbeidsmarkt een kundige software engineer aan uw bedrijf te binden. Senet is het gelukt en heeft die ervaren software ontwikkelaars voor u. Een software engineer inhuren via detachering heeft als voordeel dat u heel snel een zeer bedreven en ervaren programmeur in huis haalt.

Meer over detachering