Detachering

Het wordt steeds lastiger om in de huidige arbeidsmarkt een kundige software engineer aan uw bedrijf te binden. Senet is het gelukt en heeft die ervaren softwareontwikkelaars voor u.

Detachering biedt voor u verschillende voordelen

  • Een grote mate van flexibiliteit; u heeft snel een bekwame softwareontwikkelaar op het moment dat er pieken in uw organisatie zijn en u kunt net zo flexibel stoppen als de vraag weer daalt.
  • Altijd een zeer ervaren professional die altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken.
  • Administratieve rompslomp omtrent verloning wordt uit handen genomen, de programmeur is immer niet bij u in dienst.

Uw team versterken

Een software engineer inhuren via detachering heeft als voordeel dat u heel snel een zeer bedreven en ervaren programmeur in huis haalt. Hij of zij kan bij u een bestaand team versterken of juist heel zelfstandig aan de slag gaan. Bijvoorbeeld als uw organisatie op het punt staat een nieuw product of nieuwe dienst te lanceren, kan een programmeur van Senet net die extra kracht bieden om de release op tijd af te krijgen. Maar ook een heel nieuw project kan een reden zijn om een software engineer in te huren.

Snel vooruit met PHP, .NET of front-end

Binnen Senet hebben wij ervaren collega's met expertise op het gebied van PHP, .NET en front-end development. Doordat onze medewerkers aan allerlei verschillende opdrachten hebben gewerkt, hebben ze veel en accurate kennis opgedaan, waardoor ze uw organisatie sneller vooruit kunnen helpen.  De persoon die u inhuurt is zeer ervaren door alle programmeer- en ontwikkeltechnieken die hij gebruikt heeft. Daarnaast zorgen wij voor de verdere ontwikkeling en bijscholing van onze medewerkers, zodat u altijd een kandidaat krijgt die op de hoogte is van de nieuwste technieken.

Senet heeft een lange staat van dienst op het gebied van detachering. Wij zijn trots op vele succesvolle projecten, zoals bijvoorbeeld bij de exclusieve fietsenfabrikant RIH.

Het was voor RIH vooral van belang dat er een software engineer werd gevonden die snel kon starten en verstand van zaken had.
Czeslaw Kobylko - Fietsenfabrikant RIH