Over Senet

De applicatiebouwers

Senet werkt al sinds 1999 vanuit Eindhoven met een kundig team van specialisten aan maatwerk softwareapplicaties die de resultaten van organisaties verbeteren door administratieve en logistieke processen te automatiseren. Met onze applicaties ontzorgen we diverse klanten, veelal in het onderwijs maar ook in logistieke, industriëleFirstKlas logo en financiële branches. Met betrekking tot het onderwijs is in 2018 een nieuw merk opgericht; FirstKlas, met een aantal unieke SaaS applicaties die zijn ontwikkeld vóór en dóór het onderwijs.

Senet bouwt en beheert maatwerk webapplicaties op project- en detacheringsbasis. Onze focus ligt op Microsoft .NET technologie en Open Source applicatieontwikkeling op basis van PHP/MySQL. De bestaande it-omgeving is steeds het uitgangspunt om tot verbetering van werkprocessen te komen.

Wij ontwikkelen stabiele software die veel mogelijkheden biedt, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhoogt en eenvoudig is in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van bewezen technologie. Senet biedt totale ontzorging door, naast applicatieontwikkeling, ook goede ondersteuning te verlenen door middel van onze servicedesk.

Senet is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

 

 

 

The Humans of Senet

Onder de Humans of Senet verstaan wij niet alleen ons eigen team maar juist ook onze klanten en onze omgeving.

Allemaal hebben we ons eigen verhaal. We hebben onze eigen dromen, passies, verdriet en geluk. Grote en kleine organisaties, zonder mensen waren we nergens. Want ieder bedrijf bestaat uit mensen; mensen met dromen, ideeën, wensen en verlangens. Senet weet dit maar al te goed. Ironisch genoeg ligt ons hart in de automatisering. Niet om mensen overbodig te maken, maar juist om ze te helpen. Helpen met hun werk, hun passies en hun dromen. We ontzorgen onze klanten door hun processen te vergemakkelijken en indirect door hun mensen meer tijd en ruimte te geven om met nieuwe ideeën te komen. Daarnaast investeren we in onze eigen mensen door hen een prettige omgeving te bieden gericht op ontwikkeling. Een veilige omgeving om fouten te maken, te leren en te groeien.

Niemands reis is gelijk maar we kruisen wel regelmatig elkaars paden.

Ieder mens maakt een reis door en niemands reis is gelijk maar we kruisen wel regelmatig elkaars paden. Zo is iedereen uiteindelijk met elkaar verbonden. Voor de meeste mensen is werk een groot deel van hun weekbesteding. Dan is het fijn als je baan inspirerend is en dat je steeds weer uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Wij realiseren ons dat mensen soms hun werk mee naar huis nemen, maar vooral ook dat ze hun thuis mee naar het werk brengen. Daarom is ons uitgangspunt dan ook dat onze collega’s op de eerste plek mensen zijn en dan pas medewerker. Onze mensen zijn deel van onze reis en wij van die van hen. Mede door hun bijdrage is Senet vandaag de dag waar het is. Daarvoor zijn wij dankbaar.

Hard werken

En zoals dat werkt met alles in het leven, krijg je niets zomaar zonder daar hard voor te werken. Ook Senet is klein begonnen, met een passie van twee mensen die met behulp van software oplossingen workflows wilden vergemakkelijken, want uiteindelijk werk je om te leven en leef je niet om te werken. Als je klein begint waardeer je elk succes en elk punt van groei dan ook des te meer. Van gebruikte dozen als computertafels tot een fijn kantoor waar elk teamlid een eigen plekje heeft. Van een duo dat alles samen doet tot nu, een team van 20 Humans and counting.

Ons hecht team en onze betrokken klanten maken ons wie we zijn. Daarom zeggen wij dan ook tegen iedereen die bijdraagt aan ons en tegen hen waaraan wij mogen bijdragen:

Bedankt!


- ‘The Humans of Senet’