BLOG

Evenementen

Onze klanten aan de top tijdens Senet Diving Cup

7 februari 2017

De Senet Diving Cup is weer ten einde en we kijken terug op succesvolle en spannende wedstrijden. Naast enthousiaste en blije topsporters, hebben wij als naamsponsor ook onze klanten weer mogen ontvangen tijdens het VIP-event. Bij deze nogmaals dank aan alle gasten die gekomen zijn. Enkele van onze klanten durfden zelf ook de 10 meter toren te beklimmen en zo geschiedde…

Xaverius-van-Hien Gerrit-Jan-van-Hinthum

Petje af voor Xaverius van Hien en Gerrit-Jan van Hinthum, super stoer vonden we dat!

Zelf van de 10 meter toren springen

Bent u nu zelf ook benieuwd hoe het is om op die hoogte te staan, of er misschien zelfs wel vanaf te springen? Wij hebben een Virtual Reality experience gecreëerd waarbij u het zelf kunt ervaren, zonder nat te worden! U kunt eerst eens rustig rondkijken op de verschillende duikplanken en torens, evenals in het water en in de droogspringruimte om te oefenen. Daarnaast hebben wij een VR filmpje waarbij u van de 10 meter toren afspringt. Voor de beste en meest realistische beleving raden wij u aan een VR bril te gebruiken bij het bekijken van de foto’s en filmpjes. Maar zonder die bril is het nog steeds zeker de moeite waard!

Het schoonspringen

De schoonspringsport is een relatief kleine sport. Toch is er zeker talent aanwezig, ook van eigen bodem, zoals Pascal Korterink. Een extra impuls voor de schoonspringsport kwam verleden jaar van Uschi Freitag door haar deelname aan de Olympische Spelen in Rio. Dat was voor het eerst in 24 jaar dat er weer eens een Nederlandse deelnemer was op dit onderdeel bij de Olympische Spelen. Alle topsporters uit Europa en omstreken weten jaarlijks Eindhoven weer te vinden om te strijden om de medailles bij de Senet Diving Cup. Tientallen landen en teams doen jaarlijks weer mee, met honderden sprongen als resultaat. Er kunnen tijdens de Senet Diving Cup limieten gesprongen worden en deelnemers kunnen zich hiermee kwalificeren voor diverse eindtoernooien. Dat is natuurlijk aantrekkelijk voor (jonge) springers uit Europa, maar ook wereldwijd.