BLOG

Evenementen

Terugkijkje op de NOT 2017

31 januari 2017

De NOT 2017 is weer voorbij en we kijken terug op een enerverende tijd. Er heeft veel voorbereiding gezeten in de aanloop, maar we kunnen dan ook trots zijn op een mooie originele stand en zeer interessante en belovende gesprekken met geïnteresseerde prospects.

StageKompas en OERknal

De beurs was verdeeld over 4 hallen. Daarin vond men interessante ontwikkelingen voor ko, po, vo en mbo, waarbij wij ons richtten op het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. StageKompas biedt een stageapplicatie voor leerling, docent, stagebureau en stagebedrijf, gericht op het voortgezet onderwijs. OERknal is een applicatie voor het middelbaar beroepsonderwijs, die begeleidt in de creatie en import van de OER.

Doorontwikkeling

Het was erg leuk en leerzaam om met de vele enthousiaste bezoekers te praten over deze oplossingen en de wensen die zij nog hebben binnen hun organisatie. Daardoor kan Senet de applicaties ook steeds beter maken, omdat we een vollediger beeld krijgen van waar allemaal behoefte aan is. Natuurlijk is er ook altijd een stukje maatwerk mogelijk om een applicatie geheel passend te maken aan de unieke processen per school. Was u erbij? Dan nemen we binnenkort contact met u op: samen gaan we voor het beste onderwijs!

Foto’s NOT 2017

Kijk mee naar een kleine samenvatting in beeld van de NOT:beursvloer-jaarbeurs

prospects-beurs

senet-stand-not2017

marcel-maes-marcel-bink

 

 

 

 

 

 

 

zitje-not2017 marcel-bink-geurt-jan-van-ek gesprek-not

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Edwin Willemse