BLOG

Over Senet

Senet Eindhoven: ons pand krijgt steeds meer karakter

4 oktober 2016

In april zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Gestelsestraat 258 in Eindhoven. Van één vloer waar alle afdelingen bij elkaar zaten, naar verschillende etages met voor elke afdeling een eigen plekje. En een eigen kleur! Op de eerste etage zit marketing en sales en alles is daar met paarse accenten ingericht. Op de tweede etage zit ons team van software engineers en zij hebben een groene noot in het interieur en op de derde verdieping hebben we de directie met oranje kleurschakering.

Ondertussen heeft ons pand zowel binnen als buiten een duidelijkere Senet stempel gekregen: op het dak aan de kant van de Bayeuxlaan staat een fraaie neon lichtreclame en bij de voordeur een duidelijk bord met ons logo, zodat we van beide kant gemakkelijk te vinden zijn. Daarnaast hebben we voor binnen een aantal leuke banners laten maken die multifunctioneel zijn: zowel op kantoor als op een beurs komen deze mooi tot hun recht.

Senet in een modern jasje maar de informele huiselijke sfeer behouden

We krijgen veel leuke reacties van klanten, relaties en sollicitanten die ons kantoor bezoeken. Iedereen vindt het een apart pand, geen standaard kantoor en het vele licht dat binnenkomt, wordt als prettig ervaren. Wij zijn een informeel bedrijf waar een huiselijke sfeer heerst. Dit was al zo in ons oude pand en dat wilden we zeker graag terug laten komen in het nieuwe pand. Zeker ook omdat onze mensen dat een prettige werksfeer vinden. Ondanks dat dit pand veel groter en moderner is, is dat knusse, huiselijke toch aardig terug gebracht, vinden we zelf. Hieronder een kleine foto-impressie. Mocht u nou ook nieuwsgierig zijn naar ons nieuwe onderkomen, kom dan zeker eens langs. Altijd welkom!

senet-voordeur senet-lichtreclame senet-lunchen senet-programmeertalen senet-vergaderzaal senet-software-development senet-tweede-verdieping senet-derde-verdieping senet-directie senet-dakterras senet-dakterras