BLOG

Over Senet

Senet Eindhoven is verhuisd!

26 april 2016

Afgelopen zaterdag was het dan zover; Senet Eindhoven ging verhuizen naar zijn nieuwe onderkomen aan de Gestelsestraat 258 in Eindhoven. Met ons team werd veel werk verzet om de oude spullen te verhuizen. Bij een nieuw fris begin passen volgens ons ook nieuwe meubels, dus daar is zeker aan gedacht.

Actief werken

Van de gelegenheid hebben wij gebruikt gemaakt om een interieur te creëren dat volledig gericht is op het ‘actief werken’. Dat wil zeggen, meubilair dat je stimuleert om een actievere houding aan te nemen in je werk zoals zit-sta bureaus, balanskrukken en deskbikes van Worktrainer. Natuurlijk krijg je die actieve houding niet gerealiseerd met alleen nieuw meubilair, dus probeert de directie van Senet hier het goede voorbeeld in te geven. De tweede dag in het nieuwe pand is al bijna ten einde en de nieuwe opties worden al volop uitgeprobeerd door alle collega’s.

coll1verhuizing1

Wij proosten op een actief team in een nieuw, groter en volwassener pand waar wij hopelijk nog volop in zullen groeien, samen met u. Namens het hele team van Senet De Applicatiebouwers danken wij u allen dan ook voor de bijdrage die u aan Senet levert en het vertrouwen dat u in ons stelt en heeft gesteld de afgelopen jaren. Wij hopen nog vele jaren door te mogen gaan met het mooie vak van softwareontwikkeling en zo een bijdrage te leveren aan onze mensen, onze klanten en onze omgeving.

proosten-op-het-nieuwe-pand champagne-om-te-proosten-op-de-verhuizing

Officiële opening Senet Eindhoven

Als wij wat verder gesetteld zijn, zullen wij nog met een verrassende officiële opening van ons pand komen. Wij hopen u allen dan te mogen verwelkomen. Mocht u voor die tijd al graag een kijkje komen nemen; de koffie staat altijd klaar…

The Humans of Senet