BLOG

Nieuws

Een nieuw wereldrecord simultaan bommetje tijdens de Senet Diving Cup

6 februari 2018

Tijdens de Senet Diving Cup hebben we een nieuw wereldrecord gevestigd; een wereldrecord simultaan bommetje. Maar liefst 281 mensen sprongen tegelijk in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Op de afsluitende dag van de Senet Diving Cup, zondag 4 februari, was om 12:30 het spannende moment aangebroken. Onder leiding van de enthousiaste presentatie van Johan Vlemmix, sprong jong en oud het zwembad in. Ook enkele Senet collega’s en hun partners en kinderen hadden hun zwembroeken uit de kast gehaald en sprongen mee! Het oude record stond op 232 bommetjes tegelijk in Nieuw Zeeland (2013). De komende dagen wordt het beeldmateriaal door de organisatie van Guinness Book of Records beoordeeld.

bommetje-zwembad

Media-aandacht

De Senet Diving Cup en de wereldrecordpoging in het bijzonder hebben kunnen rekenen op veel media-aandacht. Een fijne opsteker voor dit mooie schoonspringevenement dat nog elk jaar groeit. We delen graag enkele van de publicaties:

Eindhovens Dagblad

Jeugdjournaal

Telegraaf

Omroep Brabant

De Senet Diving Cup 2018 en dit wereldrecord event stonden ook deels in het teken van de ‘geboorte’ van onze nieuwste applicatie; OERknal. Als naamsponsor leek ons dit hét moment om zo’n speciaal product te lanceren. Op vrijdag 2 februari hebben we de lancering voor de specifieke doelgroep van ons product gehouden in de KNZB zaal in het zwembad en voor de oplettende kijker is er tijdens de wereldrecord poging ook een drijvend vlot in het zwembad te zien met daarop ons OERknal logo. 2018 staat voor ons dan ook in het teken van OERknal en wij starten hiermee onze campagne ‘Tour d’OER’ waarmee we gaan touren met onze nieuwste SaaS applicatie voor het mbo. De Senet Diving Cup zit er weer op en bood een mooie springplank (;-)) en brug naar deze campagne. Wij bedanken vanuit hier ook hartelijk alle collega’s en vrijwilligers die zich hebben ingezet om de Senet Diving Cup een succes te maken. Wij zijn trots op onze toppers voor hun betrokkenheid; samen maken we een evenement als dit tot een succes.

opblaasbaar-vlot-zwembad