BLOG

Nieuws

Senet wordt Microsoft Silver Partner

31 mei 2021

Senet is al sinds 1999 een veelzijdig softwarebedrijf met veel kennis en kunde in huis. We hebben verschillende teams waarbij het ene team meer focus heeft op de PHP stack en het andere team zich richt op Microsoft technologie. Vanwege deze laatste focus is Senet al jarenlang Microsoft partner. Dit jaar heeft Senet ook de Silver Partner status behaald!

Partner competenties

Senet heeft de Silver Status behaald met 2 competenties, namelijk:

  • Application Development
  • Application Integration

Een bedrijf kan Silver Partner gecertificeerd worden door aan te tonen dat er gespecialiseerde kennis aanwezig is binnen het bedrijf. Hiervoor kan personeel getraind worden dat, door middel van Microsoft examens, aantoont over de benodigde kennis te beschikken. Bij Senet hebben we dan ook verschillende Microsoft gecertificeerde ontwikkelaars in dienst.

Microsoft Silver Partner

Voordelen voor u

Het Microsoft Silver Partnership heeft voor u als klant ook diverse voordelen. Ten eerste is het voor de klant natuurlijk van belang dat onze ontwikkelaars diepgaande kennis hebben en helemaal up-to-date zijn met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen we betrouwbare adviezen geven, de juiste ontwerpkeuzes maken en de beste oplossingen ontwikkelen.

Daarnaast geeft het partnership Senet toegang tot diverse resources zoals software en (cloud)diensten van Microsoft waarmee we kunnen onderzoeken, testen en onze kennis uitbreiden. Tot slot hebben we toegang tot specifieke Microsoft ondersteuning mochten er issues zijn waar de expertkennis van Microsoft voor nodig is.

Hier houdt het niet op

De ontwikkelingen gaan razendsnel en we vinden het dan ook belangrijk dat we als organisatie blijven investeren in de kennis en kunde van onze mensen. Het behalen van de Silver status is dus niet het einde, maar vooral een aansporing om verder te gaan met het uitbreiden van onze kennis en competenties.

Ben jij een software ontwikkelaar die zich ook verder wil blijven ontwikkelen en graag zijn (Microsoft) certificeringen wil behalen of op peil wil houden? Dan zijn we op zoek naar jou!
Kijk vooral ook eens bij onze openstaande vacatures en neem contact met ons op.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Christian Peeters

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!Zie onze privacyverklaring.