BLOG

Evenementen

Meetup bij Senet: The best of strong typing in PHP

27 oktober 2022

Meetup groep “PHP & Laravel development” organiseert wederom in samenwerking met Senet een meetup. Dit keer spreekt Damien Seguy over: The best of strong typing in PHP.
De meetup zal worden gehouden bij Senet op kantoor in Eindhoven op woensdag 16 november.

De presentatie

Strong typing verspreidt zich over PHP: PHP 8 heeft DNF-, intersectie- en union-types toegevoegd. Typing brengt meer code consistentie, automatische validatiefuncties en enkele vreemde puzzels met afhankelijkheden. Typing helpt kwaliteitstools een handje, zorgt ervoor dat codevalidatie harder en vroeger werkt en bevordert codeerpatronen zoals het null-object. Het is een nieuwe tool, geweldig voor grote projecten en gemakkelijk tactisch te gebruiken.

Over Damien Seguy

Damien Seguy is CTO bij Exakat Ltd., een bedrijf gespecialiseerd in PHP-codekwaliteitsoplossingen voor de industrie. Sinds het afgelopen millennium heeft Damien bijgedragen aan PHP als auteur van documentatie, elePHPant breeder en conference UFO op alle continenten.

Een interessante talk voor alle ontwikkelaars

Deze avond is open voor iedereen die werkzaam is binnen de softwareontwikkeling. Kom jij ook gratis bij ons je kennis verdiepen onder het genot van pizza en een biertje/frisje? Je kunt je inschrijven via de Meetup website.

 

Houd tevens onze blog in de gaten voor toekomstige meetups bij Senet!

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!Zie onze privacyverklaring.