BLOG

Werken bij Senet

Een nieuwe PHP applicatie ontwikkelen als mbo student? Senet opent zijn deuren!

3 november 2022

In 2023, gaat Senet starten met een nieuwbouw softwareproject voor drie afstuderende mbo studenten Software Development. Als leerbedrijf, hecht Senet veel waarde aan een continu aanbod van stageplekken voor mbo studenten. Uit ervaring blijkt helaas dat er op verschillende punten een discrepantie bestaat tussen de huidige opleidingen en de praktijk. Wij, als Senet, willen hier met dit project een hoofd aan bieden.

3 afstuderende mbo studenten gaan als projectteam een PHP applicatie ontwikkelen die toegepast gaat worden in het mbo onderwijs ter ondersteuning van een complex onderwijsproces. De stagiaires zullen tijdens deze stage worden begeleid door een ervaren software architect en een ervaren software developer van Senet. Zij zullen onderdeel uitmaken van het Senet scrum team en ervaring opdoen met de nieuwste technologieën.

Senet biedt deze studenten na de afstudeerperiode een arbeidsovereenkomst aan. Dit in verband met de grootte en complexiteit van het project maar ook om in de huidige markt, deze studenten een gegarandeerde werkplek te bieden. 

Binnen Senet vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Na afronding van dit project, bieden we dan ook een vervolgopleiding aan of kunnen de nieuwe medewerkers op kosten van Senet de hbo-opleiding Informatica gaan volgen.

Meer informatie over dit project of klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Neem dan contact op met Geurt Jan. Hij wil je er graag alles over vertellen. Voor de volledige vacature neem een kijken op Werken bij Senet.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!Zie onze privacyverklaring.