BLOG

ICT Detachering

ICT Detachering Eindhoven

28 juli 2016

Senet is een bekende regionale speler voor ICT Detachering in Eindhoven. We hebben hoogopgeleide programmeurs op Microsoft .NET en PHP gebied voor u beschikbaar. Afhankelijk van uw project kijken we samen welke programmeur het beste bij de opdracht en uw organisatie past. Natuurlijk speelt daarbij de technische achtergrond van de programmeur een rol, maar ook zijn ervaring in het vakgebied. Voor elk project hebben wij een passende collega: starter tot senior, software engineer tot software architect, jong tot oud, back-end tot front-end, Senet is van alle markten thuis.

ICT Detachering

Naast het bedrijfsleven is ook de overheid steeds vaker op zoek naar flexibele ICT professionals om projecten (tijdelijk) te ondersteunen. Wij spelen daarop in door zowel collega’s bij de overheidsinstellingen te plaatsen als in het bedrijfsleven, zodat u altijd een professionals treft die gewend is aan de organisatiecultuur en zich gemakkelijk aanpast. Kijk zeker eens bij onze cases van verschillende ICT projecten en ICT detacheringstrajecten bij de overheid, semioverheid en het bedrijfsleven.

Voordelen Senet ICT Detachering

Senet gaat verder dan het gewoonweg ‘plaatsen’ van mensen. Die mensen zijn onze collega’s en ondanks dat zij regelmatig op locatie werken bij de klant, blijven zij deel van ons team. Het geluk van onze mensen blijft voorop staan. En door die benadering krijgt u ook een prettige en gelukkige collega in uw organisatie: win-win.

Wij onderscheiden ons van andere ICT detacheerders door juist ook onze collega’s regelmatig een dag bij ons op kantoor (al dan niet voor de klant) te laten werken en zo extra contact te laten hebben met de andere collega’s bij Senet. Dat biedt voordelen voor zowel de collega als voor u. De collega heeft een beter teamgevoel door regelmatig op kantoor te zijn en zijn collega’s te zien en te spreken. Dat vinden wij belangrijk aangezien gedetacheerden nog al eens moeten wisselen van opdracht en opdrachtgever, zodra een project eindigt. Voor u als klant is er een kennis voordeel: de programmeur kan in de veilige omgeving van ons eigen kantoor eventuele uitdagingen in zijn opdracht bespreken met andere vak professionals (vooral relevant als hij of zij gedetacheerd wordt bij een kleiner bedrijf zonder eigen ICT afdeling/collega’s) en blijft up-to-date door kennisuitwisseling met collega’s, wat hem waardevoller maakt voor uw opdracht.

Wij verzorgen niet alleen ICT Detachering en zijn geen uitzend- of detacheringsbureau; wij houden ons ook bezig met (eigen) ICT projecten en maken maatwerk software. Dat is ook waarom onze mensen graag bij ons werken: ze zijn en blijven onderdeel van het Senet team en hebben een afwisselende baan. Soms zijn bezig met een opdracht extern (ICT detachering), soms met een project voor een klant en soms voor een opdracht intern. Wij kijken altijd naar uw wensen en adviseren u of uw opdracht zich het beste leent voor een project of voor detachering. Dit is onder andere afhankelijk van de al dan niet al duidelijke kaders, mogelijke aanpassingen gedurende het traject en de verwachting(en) wat betreft het eindresultaat.

Regelmatig contact

Als wij een Senet collega detacheren voor een opdracht, hebben wij regelmatig contact. Contact met u als de opdrachtgever, om te vragen hoe het gaat en de voortgang te bewaken. Maar ook contact met de Senet collega in kwestie. Onze accountmanager bezoekt uw organisatie, zoekt regelmatig telefonisch contact en plant zo nu en dan een lunch met de gedetacheerde collega om het project en de voortgang door te spreken en een vinger aan de pols te houden.

ICT Detachering in Eindhoven en de randstad

Naast ons kantoor en ICT Detacheringsdiensten in Eindhoven en omgeving, hebben wij ook een kantoor in Alphen a/d Rijn, dat vooral de randstad bedient. Wij kunnen voor klanten in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en omgeving programmeurs leveren die dicht in de buurt van hun opdracht wonen. Heeft u interesse in een gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Schroom dan niet even te mailen of bellen (040-2930395), wij helpen u graag.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.