BLOG

Applicatieontwikkeling

Doorontwikkeling OERknal

19 oktober 2017

Afgelopen donderdag hebben we weer een aantal roc’s bij Senet Eindhoven om tafel gehad om verder te praten over de doorontwikkeling van OERknal. Onze SaaS applicatie voor OER creatie is gemaakt voor en door het mbo onderwijs. Daarom vinden wij het belangrijk om geregeld te sparren met de doelgroep en ervoor te zorgen dat de standaard applicatie zoveel mogelijk van de wensen vervult.

Summa College Eindhoven, Arcus College Heerlen en ROC Midden Nederland schoven aan om hun feedback te geven. We werken tijdens dergelijke meetings na de ontwikkelupdates graag met stellingen. Daaruit komen interessante discussies naar voren. Waar we in de beginfase meer de overeenkomsten in processen tussen de mbo instellingen zagen, kwamen nu juist meer de verschillen tot uiting. Hierover van gedachten wisselen met én juist ook tussen de instellingen is voor alle partijen erg leerzaam.

OERknal-meeting-senet

 

Senet heeft besloten alle onderwijskennis te bundelen in een speciale onderwijsorganisatie: FirstKlas. FirstKlas levert standaard applicaties voor het onderwijs, zoals OERknal, FormuLeer en StageKompas. Op de FirstKlas website leest u meer.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Elbert de Bruin

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!Zie onze privacyverklaring.