BLOG

Applicatie ontwikkeling

Doorontwikkeling OERknal

19 oktober 2017

Afgelopen donderdag hebben we weer een aantal roc’s bij Senet Eindhoven om tafel gehad om verder te praten over de doorontwikkeling van OERknal. Onze SaaS applicatie voor OER creatie is gemaakt voor en door het mbo onderwijs. Daarom vinden wij het belangrijk om geregeld te sparren met de doelgroep en ervoor te zorgen dat de standaard applicatie zoveel mogelijk van de wensen vervult.

Summa College Eindhoven, Arcus College Heerlen en ROC Midden Nederland schoven aan om hun feedback te geven. We werken tijdens dergelijke meetings na de ontwikkelupdates graag met stellingen. Daaruit komen interessante discussies naar voren. Waar we in de beginfase meer de overeenkomsten in processen tussen de mbo instellingen zagen, kwamen nu juist meer de verschillen tot uiting. Hierover van gedachten wisselen met én juist ook tussen de instellingen is voor alle partijen erg leerzaam.

OERknal-meeting-senet

Bent u ook geïnteresseerd om mee te praten over de doorontwikkeling van OERknal? Neem dan contact op met Marcel Maes via email of telefoon 040 – 293 03 95. Wij ontvangen u graag aan tafel om met u en collega mbo instellingen te spreken over OERknal.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Marcel Maes

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.