BLOG

Evenementen

De Senet Diving Cup komt er weer aan: van 2 t/m 5 februari 2017

26 januari 2017

Het jaar 2016 is voorbijgevlogen en een nieuw 2017 betekent ook dat het weer tijd is voor de Senet Diving Cup. Traditioneel vindt deze internationale schoonspringwedstrijd plaats in de eerste week van februari. Van donderdag 2 tot en met zondag 5 februari zal de Senet Diving Cup weer van start gaan in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Springers uit tientallen landen zullen deelnemen om te strijden voor de gouden medaille.

Senet-Diving-Cup-naamsponsor

Senet is trotste naamsponsor van dit evenement. Wij hebben onze naam verbonden aan het schoonspringen omdat wij ons als bedrijf nauw verbonden voelen met deze sport en graag lokaal een bijdrage leveren aan een ‘gezond doel’. Directielid Marcel Bink heeft zelf jarenlang op hoog niveau gesprongen en medeoprichter Geurt Jan van Ek is nog steeds veel in en om het zwembad te vinden omdat zijn dochter fanatiek schoonspringster is. De Senet Diving Cup (vroeger Eindhoven Diving Cup) werd van oudsher altijd in Eindhoven gehouden en voelt voor ons als Eindhovens bedrijf dan ook als een thuiswedstrijd.

VIP-event Senet Diving Cup

Volg alle ontwikkelingen en het laatste nieuws via de website van de Senet Diving Cup. Wij hopen u allen te mogen ontmoeten tijdens dit spetterende evenement! Reguliere toegangskaarten en meer praktische informatie vindt u hier. Voor onze relaties hebben wij een speciaal VIP-event, waarvoor u waarschijnlijk al eerder onze uitnodiging heeft ontvangen. Mocht u deze gemist hebben, neem dan even contact met ons op en we zetten u op de gastenlijst.

sprong-Senet-Diving-Cup