BLOG

Evenementen

Senet op de NOT 2017

25 januari 2017

Maandag 23 januari was het zover: opbouw van de stand voor Senet op de NOT 2017. Voor ons een leuke maar ook spannende klus aangezien wij dit zagen als het moment om onze nieuwe onderwijsapplicaties te presenteren aan onze doelgroep. De Nationale Onderwijs Tentoonstelling is met zo’n 40.000 bezoekers namelijk de grootste onderwijsbeurs in zijn soort.

Een kijkje achter de schermen

Van een kale witte stand tot echt een eigen plekje voor Senet, met veel ruimte voor onze nieuwe software oplossingen ‘OERknal’ en ‘StageKompas’. En kenmerkend voor Senet: iedereen helpt mee want Geurt Jan en Marcel B. richtten samen de stand in en gedurende de beurs staan er steeds verschillende collega’s op de stand. Ook zetten we onze programmeurs in zodat zij met de bezoekers dieper in kunnen gaan op de vragen over (extra) mogelijkheden in de applicaties.

Meer informatie

Komt u ook langs tijdens de NOT? Wij zien u graag bij onze stand, D057 in hal 11, Jaarbeurs Utrecht. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan nog even snel via deze link en u bezoekt de NOT gratis! De NOT biedt een podium voor alle vernieuwingen in het onderwijs. Voor KO, PO, VO en MBO. Van het nieuwste educatieve speelgoed tot de laatste leesmethodes, ICT middelen en software applicaties verdeeld over verschillende hallen.

stand-not-2 stand-not-1 stand-not-3 stand-not-4