Software voor het onderwijs

Goed onderwijs begint met een goede procesadministratie en -regulatie. Om betrouwbare applicaties te kunnen maken die uw proces volledig ondersteunen, moet de bouwer uw proces ook aardig kennen. Dan is het fijn dat Senet jarenlange ervaring heeft in het onderwijs.

Software voor het onderwijs

Het onderwijs wordt iedere dag geconfronteerd met veel administratie. Veel processen zijn al gedigitaliseerd (en geautomatiseerd), maar er zijn ook nog genoeg processen die nog (deels) handmatig worden uitgevoerd. Vaak gaat het om processen die jaarlijks herhaald moeten worden, met veel repetitieve werkzaamheden. Middels de juiste software voor het onderwijs zijn die gemakkelijk te automatiseren. Gebruiksvriendelijke software met een aanzienlijke tijdsbesparing en een toename in kwaliteit zijn daarbij voor onze ontwikkelaars het uitgangspunt.

Maak een afspraak

Applicaties komen voor in vele varianten. Senet biedt zowel maatwerk software als standaard software producten (SaaS) voor het onderwijs.

Maatwerk software

De reden dat veel onderwijsinstellingen softwareontwikkeling op maat willen, oftewel maatwerk software, is dat hun eigen processen daarmee volledig worden ondersteund. Geen ontbrekende functionaliteit maar ook geen overbodige functionaliteit die de applicatie onnodig ingewikkeld of traag maakt. We maken de maatwerk applicatie uiteraard gebruiksvriendelijk en we bieden u de mogelijkheid om uw gebruikers alleen dát te tonen dat zij zelf nodig hebben in hun ‘rol’.

Standaard software

In 2018 heeft Senet een merk specifiek voor de onderwijsmarkt opgericht; FirstKlas. Met FirstKlas bieden wij een aantal unieke SaaS applicaties aan die zijn ontwikkeld vóór en dóór het onderwijs:

  • OERKnal: OER creatie (Onderwijs- en Examenregeling) 
  • FormuLeer: Generatie en publicatie van onderwijsdocumenten (bijvoorbeeld studiegids, examengids, keuzedelengids en verschillende formulieren)
  • STAPP: registratie van en rapportage over studieloopbaangeleiding    

Dus, bent u op zoek naar een software ontwikkelaar met kennis van het onderwijs en ervaring met softwareontwikkeling in uw branche, dan bent u bij Senet aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en veel verschillende onderwijsinstellingen als klant zijn wij van alle markten thuis. Zoveel ervaring maar wel altijd persoonlijk contact, flexibel zijn en snel kunnen schakelen; dat is onze kracht. En daar zijn we trots op.

Contact