BLOG

Nieuws

Strategische samenwerking softwarebedrijven Bergler & Senet

4 mei 2020

Op 1 mei jl. ondertekenden Bergler en Senet een overeenkomst voor strategische samenwerking. Vanuit de synergie tussen beide softwarebedrijven verwachten zij gezamenlijk meer klanten te verwerven. Zo heeft Bergler een track record opgebouwd met onder andere veel .NET expertise, terwijl Senet met name haar klanten bedient vanuit PHP kennis en ervaring. Beide bedrijven werken al langer samen maar willen met deze samenwerkingsovereenkomst nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales- en marketingactiviteiten.

Rob Wessels, algemeen directeur van Bergler, over de samenwerking: “Onze beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Zowel qua technologie als bedrijfscultuur. Door de samenwerking verder te intensiveren verwachten wij niet alleen meer klanten te kunnen bedienen, maar ook een groter innovatief vermogen te kunnen realiseren. Dat is zeer waardevol om klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen.”

Geurt Jan van Ek, oprichter/directeur van Senet, bevestigt dit: “Technologie staat geen moment stil. Wij laten al meer dan 20 jaar zien dat we op innovatieve en creatieve wijze maatwerkoplossingen realiseren voor onze klanten. Door deze samenwerking krijgen we hiervoor nog meer mogelijkheden.”

Theo Bieger, commercieel directeur van Senet, voegt hier aan toe: “Gezamenlijk beschikken we over meer dan honderd software developers die hun sporen in vele praktijksituaties hebben verdiend. Naast deze praktijkervaring hebben beide bedrijven innovatie hoog in het vaandel staan. Door deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen in het realiseren van op maat gesneden software-oplossingen.”

 

Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services en een flexibele schil van IT-professionals

Senet werkt al meer dan 20 jaar met een kundig team van specialisten aan maatwerk softwaretoepassingen die de resultaten van organisaties verbeteren door (administratieve) processen te automatiseren. Daarnaast ontzorgen we met onze (SaaS) applicaties diverse klanten, veelal in het onderwijs maar ook in logistieke, industriële en financiële branches. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Wessels of Theo Bieger.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Theo Bieger

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.