BLOG

Over Senet

Senet viert een nieuwe opdracht: Senet Conversietool Onderwijsprogramma nu ook voor ROC Amsterdam

31 augustus 2016

Wij zijn verheugd om mee te mogen delen dat wij voor ROC van Amsterdam de Senet Conversietool Onderwijsprogramma zullen gaan bouwen. Na succesvolle projecten bij ROC Midden Nederland en Summa College Eindhoven, mogen wij nu ook bij ROC van Amsterdam aan de slag en daar zijn we natuurlijk trots op! ROC van Amsterdam zal starten met het summatieve deel (voor het examenprogramma) van de conversietool. De Senet Conversietool Onderwijsprogramma zal het ROC van Amsterdam helpen bij het sneller gereed krijgen van hun Onderwijs en Examenregeling (OER). 

proost-senet-champagne

Bij Senet vinden we het belangrijk om dingen te vieren in het leven. Grote dingen én kleine dingen, want er is zoveel om dankbaar voor te zijn als je er even over nadenkt. En daar willen we dan ook de waardering voor uitspreken: naar de klant voor het gestelde vertrouwen in ons als bedrijf maar vooral ook naar onze medewerkers: zij zijn uiteindelijk de mensen die onze klanten gelukkig maken met hun talenten. Op een vruchtbare samenwerking; proost!

nieuwe-opdracht-senet

Over de Senet Conversietool Onderwijsprogramma

Senet heeft bij Summa College Eindhoven en ROC Midden Nederland de Conversietool Onderwijsprogramma mogen bouwen. De hulp van Senet werd ingeroepen om de koppeling te kunnen maken tussen EduArte en onderwijs- en/of examenprogramma’s. EduArte biedt tot nu toe nog geen oplossing om een onderwijs- of examenprogramma te importeren in hun systeem. Daardoor moeten de gebruikers van EduArte die onderwijs- en examenprogramma’s helemaal overtypen in EduArte. De Senet Conversietool Onderwijsprogramma biedt die koppeling wel en kan naar gelieve worden ontworpen voor enkel het onderwijsprogramma, het examenprogramma of voor beide documenten.

Ook geïnteresseerd in een conversietool? Senet kan een conversietool bouwen voor verschillende applicaties. Wij bieden maatwerk aan onze klanten dus de mogelijkheden zijn (haast) eindeloos. Dit geeft u veel vrijheid om een oplossing te krijgen die geheel toegespitst is op uw behoeften. Wilt u meer weten over deze specifieke oplossing voor het onderwijs? Lees dan zeker onze case ‘Onderwijs- en Examenregeling (OER) sneller gereed door Senet Conversietool Onderwijsprogramma’.

Senet heeft besloten alle onderwijskennis te bundelen in een speciale onderwijsorganisatie: FirstKlas. FirstKlas levert standaard applicaties voor het onderwijs, zoals OERknal, FormuLeer en StageKompas. Op de FirstKlas website leest u hier meer over.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek