BLOG

Evenementen

Meetup bij Senet: Go for developers

28 april 2022

Meetup groep “PHP & Laravel development” organiseert in samenwerking met Senet een meetup. Dit keer spreekt Joshua Thijssen over: Go for developers. De meetup zal worden gehouden bij Senet op kantoor in Eindhoven op donderdag 19 september.

De presentatie

Go combineert elementen van vele programmeertalen. Het kan Windows executables compileren op Linux, het is zo leesbaar als PHP, het is zo snel als C/C++ en het heeft een rijk ecosysteem zoals Java. Tijdens deze presentatie zullen we enkele Go programma’s schrijven en je een idee geven hoe Go werkt. We behandelen onderwerpen als channels, go-routines en de grote verschillen tussen PHP en Go.

Over Joshua Thijssen

Joshua Thijssen is een all-round consultant en trainer. Zijn dagelijkse werk bestaat uit het onderhouden van code bases, het werken aan verschillende projecten en het helpen van anderen om hogere standaarden te bereiken in zowel coderen als denken. Hij is auteur van het PHP|Architect boek “Mastering the SPL library” en de Symfony Rainbow Series, oprichter van de Dutch Web Alliance en regelmatig spreker op nationale en internationale conferenties.

Een interessante talk voor alle ontwikkelaars

Deze avond is open voor iedereen die werkzaam is binnen de softwareontwikkeling. Kom jij ook gratis bij ons je kennis verdiepen onder het genot van pizza en een biertje/frisje? Je kunt je inschrijven via de Meetup website.

Houd tevens onze blog in de gaten voor toekomstige meetups bij Senet!

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!

Zie onze privacyverklaring.

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01