BLOG

Applicatieontwikkeling

Meertalige applicatie voor internationale gebruikers

7 maart 2019

Werkt u in een meertalige context en gebruiken uw collega’s/cliënten/klanten een applicatie in meerdere talen, misschien zelfs wel in meerdere landen? Dan is het handig als er met één druk op de knop van taal gewisseld kan worden. Senet kan voor u, in samenwerking met een erkende vertaler, de applicatie in meerdere talen opleveren.

Elke taal is mogelijk

Een applicatie kent een back-end en een front-end. Alle onderdelen hebben labels voor bepaalde functionaliteit. Daarbij kun je eindeloos vertalen zodat men in verschillende taalversies van de applicatie de passende woorden op de knopjes te zien krijgt. Of de applicatie nou in het Engels, Frans, Duits, Chinees of Russisch moet maakt in principe niet uit.

Zo hebben wij al eerder meertalige applicaties opgeleverd voor klanten die veelal met internationale gebruikers werken en de extra talen in de applicatie als service aan willen bieden. Door uw applicatie meertalig aan te bieden:

  • kunt u uw huidige gebruikers beter bedienen
  • is er minder kans op fouten
  • kunt u zich onderscheiden
  • kan het voor uw klanten aantrekkelijk zijn om zaken met u te doen

Meer weten of uw applicatie in meerdere talen laten ontwikkelen? Geurt Jan van Ek staat u hier graag vrijblijvend over te woord.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!Zie onze privacyverklaring.