BLOG

Nieuws

Senet behaalt ISO 27001 certificaat

29 september 2020

Met trots kunnen we melden dat Senet (en dus ook FirstKlas) het ISO/IEC 27001-certificaat heeft behaald. Hiermee voldoen we aantoonbaar aan de strenge normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. 

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging, gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen en heeft betrekking op alle elementen van informatiebeveiliging; beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Het certificaat onderbouwt dat Senet een solide managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft en dat we de juiste beheersmaatregelen treffen om informatie van onszelf en onze klanten te beschermen. Daarnaast bevestigt de certificering dat onze software-oplossingen voldoen aan de strengste normen voor databeveiliging en de privacywetgeving (AVG). 

Het certificeringsproces voor ISO 27001 werd begin 2020 ingezet in samenwerking met QSN. Nu dat het certificaat is behaald blijven wij ernaar streven om onze dienstverlening continu en aantoonbaar te verbeteren.

ISO 27001

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek

Neem contact op

Zie onze privacyverklaring.