BLOG

Fun

Voltage presenteert nieuw album in de Effenaar

13 september 2017

Senet collega Gijs Heijnen is gitarist bij de Nederlandse rock-’n-roll band Voltage. Hun nieuwe album, Around The Bend, is uit en zaterdag was het tijd voor een officiële albumpresentatie in de Effenaar in Eindhoven. We zijn trots op onze muzikale collega en zijn met een aantal collega’s gaan kijken naar het optreden.

Gijs werkt naast zijn muzikale carrière ook als enthousiaste Front-end developer bij Senet. Hij houdt zich bezig met het creëren van een optimale gebruikersbeleving: essentieel bij applicatieontwikkeling. Een relatief nieuw beroep in het veld van softwareontwikkeling waarmee je op het snijvalk van creativiteit en techniek opereert.

Marije van den Oever maakte een stel mooie foto’s van Voltage deze avond die we graag delen met jullie. De overige foto’s zijn te vinden op haar website.

voltage-effenaar

voltage-effenaar

Voltage-Effenaar

voltage-effenaar

Voltage-Effenaar
Optreden van de band Voltage in Effenaar tijdens de album release van Around The Bend met Dave Vermeulen (zang/gitaar), Gijs Heijnen (gitaar/backing vocals), Bob Donkers (bas) en Bart Candel (drums). Foto: Marije van den Oever. 9-9-2017

 Over Voltage & Around The Bend

In 2011 ontstond Voltage. Eerst als coverband en vanaf 2013 maakten de leden ook eigen werk. Travelling Man en Up The Road zijn enkele van de populaire nummers van de band. De deelname van frontman Dave Vermeulen aan de Voice of Holland hielp ook goed mee voor de bekendheid van Voltage.

Het nieuwe album is het derde op rij en alle leden hebben hun steentje bijgedragen aan de creatie van de liedjes. Eigen verhalen, wat (Amerikaanse) country invloeden, realiteit en fantasie. Gitaarrock met het gevoel van Status Quo en The Rolling Stones, maar in een nieuwetijds jasje.

voltage-effenaar Voltage-Effenaar Gijs-heijnen

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01