BLOG

Evenementen

Senet verzorgt workshop tijdens saMBO ICT januari 2017

15 december 2016

saMBO ICT is een zelfstandige organisatie voor alle mbo-instellingen. saMBO organiseert onder andere bijeenkomsten ten behoeve van kennisdeling. Deze kennen verschillende thema’s uit het onderwijs. 26 en 27 januari 2017 vindt de volgende bijeenkomst plaats, met het thema Onderwijslogistiek. Senet is uitgenodigd daar bij te zijn.

Onderwijslogistiek is een breed begrip. Het gaat dan om het scala aan processen, systemen en informatiestromen die het mogelijk maken het onderwijs gestroomlijnd te laten verlopen. Het gaat dan om processen, systemen en informatiestromen uit verschillende domeinen, zoals bijvoorbeeld onderwijsplanning, student informatie systeem, personeelsadministratie en ruimtebeheer. Onze conversietool en workflowtool, sluiten daar feilloos bij aan: de tools werken naadloos samen en zorgen voor het gemakkelijk en snel creëren en importeren van de OER in het student informatie systeem. De focus van ons product ligt vooral op de domeinen onderwijsplanning en student informatie systeem.

Summa College Eindhoven

Tijdens de januari editie van deze bijeenkomst zullen Xaverius van Hien (Summa College) en Marcel Maes (Senet) samen een workshop geven over de verbeterpunten waar veel mbo-instellingen tegenaan lopen betreffende de import van de onderwijs- en examenprogramma’s in de student informatie systemen. Daar is nu namelijk nog geen eenvoudige optie voor en het kost dus nog veel mankracht om die documenten ieder cohort weer op tijd in de systemen te krijgen. Summa College Eindhoven gebruikt de oplossing van Senet al een tijdje (zie ook onze Summa referentie case) en manager informatisering Xaverius van Hien zal ook wat meer vertellen over dat de onderwijslogistiek binnen hun school helpt verbeteren.

summa-klein-logo

Meer informatie

Bent u ook geïnteresseerd om deze bijeenkomst te bezoeken? Of wenst u meer informatie over saMBO ICT? Kijk dan zeker eens op de website van saMBO ICT. Het exacte programma van 26 en 27 januari is nu nog niet beschikbaar op de website, maar de workshop van Senet zal plaatsvinden op vrijdag 27 januari.  Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Elbert de Bruin

Laat uw gegevens achter

We nemen contact met u op!Zie onze privacyverklaring.