BLOG

Nieuws, Over Senet

Senet verhuist: een nieuwe plek om te groeien

23 december 2015

Senet verhuist niet één keer maar wel twee keer! We mogen zowel voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn als voor die in Eindhoven een nieuw plekje betrekken. Onze organisatie groeit en daar zijn we natuurlijk erg gelukkig mee. We kunnen zo meer klanten helpen hun bedrijfsprocessen beter, gemakkelijker en sneller te laten verlopen, maar ook ons team breidt zo uit. Een kleurrijke groep mensen die wij allemaal de ruimte willen bieden om zichzelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. En dat kan nog beter nu we gaan verhuizen.

Senet Alphen aan den Rijn

Senet Alphen aan den Rijn gaat per 1 januari verhuizen naar het Ondernemingshuis iFlow in Alphen aan den Rijn. Een inspirerende omgeving waar zowel verschillende bedrijven kantoor houden, als zzp-ers een tijdelijke werkplek kunnen huren of vergaderruimte kunnen gebruiken. Daarnaast is er een fraai aangeklede gemeenschappelijke ruimte waar contact met anderen gezocht kan worden en ruimte is om elkaar te ontmoeten. Alles is kleurrijk aangekleed en ziet er verzorgd uit. U vindt Senet vanaf 1 januari 2016 aan het Europaplein 10, 2408 GX, in Alphen aan den Rijn. Het pand is centraal gelegen in Alphen aan den Rijn, goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

if2    if3

Senet Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven hebben wij een ook een prachtig alternatief gevonden. Een ruim en licht drie verdiepingen tellend pand, gebouwd onder architectuur. Er is veel aandacht voor duurzame materialen en energiebesparing, waardoor het milieu niet vergeten wordt. De stoere look van hout, beton, glas en staal zal worden aangevuld met onze eigen touch aan interieur, waarbij wij ook onze collega’s van harte uitnodigen hun creativiteit in te brengen. Op die manier maken we het echt een plekje van ons allemaal. U vindt Senet vanaf 1 april 2016 aan de Gestelsestraat 258, 5654 AM, in Eindhoven. Het pand is ideaal gelegen, dichtbij alle belangrijke uitvalswegen van Eindhoven. Vanaf het pand is zowel de binnenstad als de rondweg en randweg snel bereikbaar. Daarnaast is er een goede busverbinding.

Kantoorpand Spierings en Swart Architectenbureau, Eindhoven    Kantoorpand Spierings en Swart Architectenbureau, Eindhoven
Wij zijn erg blij met en dankbaar voor deze mooie groeiontwikkelingen die wij mede dankzij u kunnen maken. U bent dan ook van harte welkom om onze nieuwe locaties te komen bekijken; de koffie staat klaar…