BLOG

Evenementen

Senet Diving Cup 2018: Wereldrecordpoging Bommetje

18 januari 2018

De Senet Diving Cup 2018 komt er weer aan. Van 1 tot en met 4 februari vindt het grootste schoonspring evenement van Europa weer plaats in Eindhoven. Voor het derde jaar op rij zijn wij trotse naamsponsor van dit evenement. We kijken als organisatie dan ook weer uit naar deze leuke, sportieve periode.

Lancering OERknal

Dit jaar is het evenement extra bijzonder: op 2 februari lanceren wij voorafgaand aan het VIP event voor sponsoren en relaties van sponsoren onze nieuwste applicatie voor het onderwijs: OERknal. We vinden het super spannend om deze applicatie voor OER creatie in het mbo onderwijs te presenteren aan alle mensen die hier ook al lang naar uitkijken en waarvan sommigen hebben meegeholpen met hun input in het ontwikkelproces.

Als u werkzaam bent in het onderwijs of interesse heeft in het onderwerp nodigen wij u van harte uit om deze lancering ook bij te wonen. Neem dan contact op met onze onderwijsadviseur Edwin Willemse.

Wereldrecordpoging Bommetje

Daarnaast is er op zondag 4 februari om 12:30 een event waarbij we het wereldrecord simultaan bommetje zullen proberen te verbreken. We hebben daarvoor minstens 233 mensen nodig die bereid zijn tegelijk in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te springen. Daarvoor is een speciale uitnodiging verspreid in Eindhoven en omgeving en natuurlijk op de sociale media. Hopelijk krijgen we genoeg enthousiastelingen bij elkaar. Johan Vlemmix is in ieder geval al heel enthousiast en presenteert het event. Aanmelden kan direct via email en deelname is gratis! Kleine tip; als je meedoet heb je zondag meteen gratis entree voor het evenement. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op leuke prijzen!

wereldrecord-bommetje-jpg

Programma Senet Diving Cup 2018

Voor het volledige programma nodigen we u uit de website van de Senet Diving Cup te bekijken. Op elke dag zijn er verschillende leuke activiteiten en natuurlijk kunnen de wedstrijden bezocht worden. Het event vindt plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.

De media heeft ook al op verschillende plekken aandacht besteed aan het evenement wat we natuurlijk erg leuk vinden. Deze sport mag namelijk best meer bekendheid krijgen; één van de redenen waarom wij de Senet Diving Cup een warm hart toedragen. Wij zijn zelf geen groot bedrijf en vinden het belangrijk de mens en zijn/haar talent centraal te zetten. Voor bekende sporten als voetbal of tennis zijn al genoeg sponsoren en geïnteresseerden te vinden om promotie te maken. Dan verbinden wij onze naam graag aan een sport waarbij dat nog niet zo sterk het geval is.

Edwin Evers heeft het in ieder geval een flink stuk van de uitzending aan het Wereldrecord simultaan bommetje besteed. Het geluidsfragment kun je terugluisteren. 🙂

edwin-evers-jpg