BLOG

Evenementen

Registreren voor de NOT 2017

22 november 2016

Senet is aanwezig op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2017. Deze tweejaarlijkse beurs is dé plek voor mensen uit het onderwijs om elkaar te ontmoeten en alle nieuwe ontwikkelingen te aanschouwen. In vier hallen zijn allerlei verschillende onderwijstakken vertegenwoordigd (ko, po, vo, en mbo). Daarnaast zijn er workshop en lezingen en kunt u zich laten informeren over de nieuwste ICT oplossingen voor het onderwijs. En daarvoor treft u ook Senet op de NOT. Wij presenteren u drie software oplossingen voor het vo en het mbo.

Stageapplicatie, conversietool en workflowtool

Senet zal met verschillende applicaties op de beurs staan. Wij bieden een stageapplicatie aan gericht op het voortgezet onderwijs. Met die stageapplicatie kunnen leerlingen zelf gemakkelijk en snel een leuke passende stage vinden, houden docenten het overzicht over hun klas(sen), kan het stagebureau of administratieve afdeling gemakkelijk alle documentatie inzien en uitdraaien en krijgen bedrijven de mogelijkheid hun stagevacatures toe te voegen. Deze applicatie vraagt om een demonstratie en die geven wij u dan ook graag tijdens de beurs bij onze stand.

Naast de stageapplicatie bieden wij ook een conversietool en workflowtool gericht op het mbo. Deze twee applicaties zijn erop gericht om de OER sneller gereed te krijgen. Ieder jaar moeten er weer duizenden OER documenten klaar worden gemaakt en worden ingevoerd in een Student Informatie Systeem zoals bijvoorbeeld EduArte. Wij merkten bij onze klanten uit het mbo dat hiervoor een degelijke koppeling ontbreekt en zij onnodig veel tijd kwijt zijn aan het overtypen van documenten. Dat moet makkelijker kunnen, dachten wij en we maakten een conversietool die de onderwijs- en examenprogramma’s automatisch importeert in EduArte. Daarnaast hebben wij een workflowtool ontwikkeld die de gebruiker meeneemt in het proces van OER creatie en een goed overzicht biedt van waar men staat in het proces, wat er al gedaan is en wat er nog moet gebeuren. De conversietool en workflowtool kunnen naadloos met elkaar samenwerken, maar ook los van elkaar gebruikt worden. Ervaar het gemak van de conversietool en workflowtool tijdens een demo bij onze stand.

Bezoekersinformatie & registratie

De NOT 2017 vindt plaats van 24 tot en met 28 januari 2017. Registreer u nu en krijg gratis toegang tot de NOT. Na uw registratie kunt u alvast rondkijken op ons online profiel en dat van collega standhouders. Daarnaast hebben wij al enkele kennisdocumenten en referentiedocumenten klaar staan op onze profielpagina, die u daar gratis en vrijblijvend kunt downloaden. Wij hopen u te mogen begroeten in januari. U vindt Senet in hal 11, sectie Leren en Onderwijzen met ICT, op stand D057.