BLOG

Applicatieontwikkeling

Oplevering Examenadministratie applicatie voor Het Certificaat

15 juni 2017

Senet heeft deze week de Examenadministratie applicatie voor Het Certificaat opgeleverd. Collega’s Lars, Geurt Jan en Marcel M. waren hierbij aanwezig op het kantoor van Het Certificaat in Wijchen.

oplevering-het-certificaat

 

Het Certificaat heeft veel klanten in de bouw en in die sector moeten veel VCA en VCU examens worden afgenomen. VRA Infra zorgt voor het kwaliteitstoezicht op de afname van de examens. Zo’n examen kan bijvoorbeeld gaan over veiligheid in de bouw. Senet bouwde een applicatie die de examens en resultaten administreert. De VRA Infra app genereert de inlogcodes. De examens worden niet gemaakt in de Senet applicatie maar de resultaten worden ernaartoe ‘geschoten’ en de Senet applicatie kan, als het resultaat positief is, een diploma genereren.

Over Het Certificaat

Het Certificaat is een exameninstituut voor bedrijven én particulieren. Zij zorgen voor een soepel proces en zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Het Certificaat houdt zich voornamelijk bezig met VCA en VCU examens en die kunnen zij afnemen in verschillende talen. Het bedrijf heeft het proces van planning tot uitvoering en administratie van resultaten geheel geautomatiseerd en biedt de klant 24/7 inzicht in de gegevens.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek