BLOG

Evenementen

De Onderzoeksconferentie 2017: ICT opbrengsten in het onderwijs

8 juni 2017

Weten wat werkt met ICT in het onderwijs?

Op 28 juni 2017 zal de Onderzoeksconferentie, georganiseerd door Kennisnet, plaatsvinden in Amersfoort. Tijdens deze conferentie word je in één dag bijgepraat over de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van ICT in het onderwijs: wat werkt wel en wat werkt niet? Bekende wetenschappers komen hierbij aan het woord.

Thema’s Onderzoeksconferentie 2017

De twee hoofdthema’s tijdens de Onderzoeksconferentie 2017 zijn ‘multimediaal leren en toetsen in het onderwijs’. Aangezien er naast korte pitches ook ruimte is voor verdieping, zullen verschillende perspectieven worden toegelicht. Daarnaast is er aandacht voor de rode draden tussen po, vo en mbo. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. Aan het eind van de dag is er nog een keynote om naar te luisteren, gepresenteerd door hoogleraar Patti Valkenburg.

Naast de hoofdthema’s multimediaal leren en toetsen in het onderwijs, zijn er ook presentaties door wetenschappers over onder andere:

  • De effecten van programmeeronderwijs op computational thinking
  • Leren leerlingen van VR en AR?
  • De impact van social media en smartphone gebruik op de schoolprestaties van jongeren

Doelgroep Onderzoeksconferentie

De Onderzoeksconferentie is vooral interessant voor onderwijsprofessionals en dienstverleners in de onderwijssector. Je ontmoet dan ook veel verschillende mensen: van bestuurders tot leraren en van managers tot dienstverleners in het po, vo en mbo. Daarnaast zijn mensen met interesse in het onderwijs en met name ICT in het onderwijs van harte welkom om de conferentie te bezoeken.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het bezoeken van deze Onderzoeksconferentie? Wilt u ook op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen omtrent ICT opbrengsten in het onderwijs? Dan kunt u zich aanmelden via de website. Het bezoek kost 75 euro persoon. Studenten die een lerarenopleiding doen komen in aanmerking voor een toegangskaart met korting. Als je student mail je dan even naar de organisatie.

Senet zal ook aanwezig zijn op de Onderzoeksconferentie 2017. Meer informatie over de Onderzoeksconferentie, zoals de locatie en het dagprogramma vindt u op de website.

Interesse in een gesprek?

neem contact op met Geurt Jan van Ek

Contact met Senet

Senet Eindhoven
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
Bekijk op kaart

+31(0)40-2930395

KvK nummer: 17115078
Btw nummer: NL807989083B01